post

Heb je een eigen site, wil je deze laten verbeteren of wil je een nieuwe site laten maken? Bij Vrijdag Online ben je aan het juiste adres. Zorg er daarom voor dat je een paar dingen met je bedrijf alvast duidelijk hebt, zodat ze snel voor je aan de slag kunnen. Het is altijd goed om er voor te zorgen dat je website er professioneel uit ziet, maar hoe ga je dat realiseren als je er geen tijd voor hebt of kennis mist? Geen zorgen meer, wat vanaf nu kan dat uit worden besteed! Een prachtig design, een krachtig CMS en nog beter vindbaar worden ook. Dat wil jij als ondernemer toch ook niet missen? Het gaat er om dat je weet wat je wil bereiken met je website, welke doelgroep je aan wil spreken en wat je met je onderneming uit wil stralen. Hoe je website er uit komt te zien, hangt een beetje af van welke diensten en producten je aan gaat bieden, maar ook hangt het af van je doelgroep. Ook de lay-out zal hier op aan worden gepast. Vrijdag Online kan je hierover informeren en aangeven wat het beste is, maar uiteraard kun je daar zelf ook over mee beslissen. Je kunt aangeven waar je voorkeuren liggen en ook sites van concurrenten bekijken en dan aangeven wat je wel en niet zou willen. Hierdoor kun je je ook laten inspireren en zelf bekijken wat dat met jouw site kan doen. Het kan zomaar nieuwe inspiratie geven en daardoor kun je weer wat nieuws ontwikkelen op je eigen website. Misschien is het tijd om je hele website om te gooien en dat kan dan ook uit worden besteed. De basis is er, maar dan kan er nu een nieuw zoekwoordenonderzoek uit worden gevoerd en dan kan daar de site op aan worden gepast. Dit zal resulteren in een beter vindbare website in Google.

Belang huisstijl en logo
Voor je bedrijf zijn de huisstijl en je logo belangrijk, daar kunnen ze namelijk je bedrijfsnaam aan herkennen. Klanten willen vaak veel weten over een bedrijf voordat ze er mee in zee aan. Daarom kun je maar beter de belangrijkste dingen op je website vermelden zoals wie je bent, wat je doet, waarom ze voor jou moeten kiezen. Maar vermeld ook de prijzen of de vanaf prijzen. Laat in ieder geval de klanten weten hoe zij meer te weten kunnen komen over jou en de diensten die je aan kunt bieden. Een offerteformulier kan daarbij ook een optie zijn. Daar kunnen je klanten dan alles op invullen en daar kun jij dan als ondernemer op reageren. Het is belangrijk dat je de wensen van je klanten kent en hier op in kunt spelen. Je klanten hebben bepaalde wensen en die kunnen in de loop van de tijd veranderen, zorg dat je daarvan op de hoogte blijft en er op in blijft spelen. Hierdoor zorg je ervoor dat je klanten bij je blijven en niet over zullen stappen naar de concurrent. Ook nieuwe producten en diensten houden je scherp, en aantrekkelijk voor klanten. Klanten zijn vaak toe aan wat nieuws, als je bijvoorbeeld een blog hebt of een nieuwsbrief, dan worden klanten aan je bedrijf herinnerd. Ze kijken dan ook op je website en worden nieuwsgierig. De kans dat zij dan producten kopen of diensten afnemen is groter. Laat het daarom allemaal zijn werk doet en investeer ook in je eigen website. Je huisstijl moet klanten ook aantrekken en aansluiten bij de wensen en je uitstraling.

Naamsbekendheid
Je wil met je eigen onderneming naamsbekendheid, maar hoe creëer je dit? Met een goede website, SEO optimalisatie van de site en met netwerken. Vrijdag Online kan ervoor zorgen dat je een professionele site hebt die goed vindbaar is in de zoekmachines. De eerste indruk die je klanten hebben als ze je site bekijken is het belangrijkste. Het gaat er om dat zij weten wat je doet en wat je voor hen kunt betekenen. De belangrijkste punten moeten eigenlijk vrijwel direct zichtbaar zijn op je site. Overzicht is dan van groot belang, maar ook is het fijn voor je klanten als ze iets kunnen zoeken of geen lappen tekst hoeven te zoeken. Je kunt puntsgewijs dingen duidelijk maken of meer sub menu’s aanmaken zodat het overzicht er blijft. Neem in ieder geval de tijd om daar even over na te denken en zorg dat je gaat bekijken wat een site met jouw bedrijf gaat doen. Het zorgt voor betere bekendheid en dan heb je nodig. De concurrentie kan in sommige branches erg groot zijn, dus wacht niet, maar onderneem vandaag nog actie. Zorg dat je er aan blijft werken dat je de concurrentie aan blijft gaan. Er kan nu bij Vrijdag Online informatie op worden gevraagd om te bekijken welke rol zij hierin voor jou kunnen spelen. Ga daarom bekijken welke opties er zijn als het over pakketten en maatwerk gaat. Dit geeft jou meteen inzicht in wat je wil en het inspireert je ook om snel een keuze te maken. Laat het even op je afkomen en dan zie je hoe snel je website meer klanten aan kan trekken en kan groeien. Iedere ondernemer heeft maar één doel en dat doel kan ook gerealiseerd worden door onder andere een goede website te maken.