post

Is het hoog tijd om jouw website onder handen te nemen? Of heeft jouw bedrijf nog geen website, maar wil jij je klanten nu ook online kunnen bereiken? Het is van groot belang dat je website er tiptop uitziet, zodat bezoekers prettig surfen op jouw pagina’s en men zodoende overgaat tot conversie. Er zijn veel organisaties die jou hier graag bij helpen, onder andere Scrolla kan dit voor jou bewerkstelligen.

Wat moet je niet vergeten bij een nieuwe website?

Bij het maken van een nieuwe website is het kiezen van een domeinnaam de eerste stap. Wellicht heb je al een domeinnaam waar je tevreden mee bent, maar kan het zijn dat een andere domeinnaam geschikter is. Bedrijven als Scrolla denken met je mee om de gepaste domeinnaam te kiezen die passend is voor jouw organisatie. Hierbij wordt nagedacht over de online vindbaarheid van de zoekwoorden die terugkomen in je domeinnaam, zodat dit bevorderlijk is voor het veroveren van een hoge positie in zoekmachines.

Een verzorgde website

Wanneer bezoekers op je website surfen, is het streven dat ze niet snel je website verlaten. Helaas gebeurt dit vaak en kan dit allerlei redenen hebben. Sommige bezoekers vinden niet wat ze zoeken, vinden de website onduidelijk of onprofessioneel of worden niet gemotiveerd tot conversie. Door je website te optimaliseren, kan je ervoor zorgen dat je meer klanten genereert en hogere conversie behaalt. Ook is een verzorgd design van belang om je bezoekers te behouden. Men vindt het fijn wanneer de website gebruiksvriendelijk is op alle apparaten, zoals de laptop, de tablet of de smartphone. Zorg er te allen tijde voor dat men een prettige ervaring heeft op jouw website en besteed aandacht aan het bedieningsgemak.

Een geoptimaliseerde website met Scrolla

Kies voor een mooie, goede en gebruiksvriendelijke website. Schakel webdesigners in zoals Scrolla!